WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 24 mei 2019, 08:40

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Argon 2 leest geen dvd
BerichtGeplaatst: 11 feb 2009, 19:44 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 11 feb 2009, 19:39
Berichten: 5
Heb een argon 2 geinstalleerd in mijn Wii, maar heb problemen met het lezen van gebrande DVD's (verbatim DVD-R)

Wii met D2E en 3.4E

Op de argon 2 heb ik alle dipswitches op on gezet.
De argon zit door middel van de clip op de chip.

Vanuit de handleiding leek het of alles op off moest staan, maar dan werd de DVD drive vrijwel nooit herkend.

Enig idee wat het kan zijn?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Argon 2 leest geen dvd
BerichtGeplaatst: 11 feb 2009, 20:11 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
moeaah schreef:
Heb een argon 2 geinstalleerd in mijn Wii, maar heb problemen met het lezen van gebrande DVD's (verbatim DVD-R)

Wii met D2E en 3.4E

Op de argon 2 heb ik alle dipswitches op on gezet.
De argon zit door middel van de clip op de chip.

Vanuit de handleiding leek het of alles op off moest staan, maar dan werd de DVD drive vrijwel nooit herkend.

Enig idee wat het kan zijn?


Herkent ie wel originele spellen met alle switches op off?
Zoja dan ligt het aan de gebrande spellen.

Branden met IMGburn op 4x,
Firmware van brander indien nodig updaten.
Probeer en 1:1 backup, dus niet een backups waarmee gerotzooid is (gepachted, regio veranderd, enz).

Waar is de Argon2 aangeschafd?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Argon 2 leest geen dvd
BerichtGeplaatst: 11 feb 2009, 20:23 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 11 feb 2009, 19:39
Berichten: 5
Alle switches op off herkend de drive helemaal niets ook geen orgineel spel. De drive spint dan vaak ook niet eens op.
Met de switches op on kan ik wel de orginele spellen spelen.
Heb de chip bij jullie gekocht in de winkel.

Heb met verschillende branders op verbatim geschreven.
Daarnaast ook nog andere merken dvd's geprobeerd.

Maar moeten de switches op off staan?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Argon 2 leest geen dvd
BerichtGeplaatst: 11 feb 2009, 20:35 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Alle switches moetten inderdaad op OFF staan (naar beneden dus).
Vreemd dat ie zo doet, zijn de flatcables van de Wii naar Argon, en van Argon naar Drive wel goed aangesloten?

Zoja en hij doet nog steeds zo dan kunt u het beste even lansgkomen met uw bonnetje en kijken we samen ff na wat het probleem zou kunnen zijn.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Argon 2 leest geen dvd
BerichtGeplaatst: 11 feb 2009, 20:48 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 11 feb 2009, 19:39
Berichten: 5
Ok.

Ga de Wii weer uit elkaar halen laat het resultaat wel weten.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Argon 2 leest geen dvd
BerichtGeplaatst: 11 feb 2009, 21:53 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 11 feb 2009, 19:39
Berichten: 5
Probleem zit denk ik in de klip die geen betrouwbaar kontakt maakt. Het werkt nu af en toe, maar het is onmogelijk om de drive vast te schroeven.
Dan is het gelijk over.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Argon 2 leest geen dvd
BerichtGeplaatst: 12 feb 2009, 21:31 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
Je zou de chip eigenlijk moeten testen met de Wii open(uit elkaar gehaald)en als hij het dan goed doet, met een lijm pistool de clip een beetje vast lijmen.
De lijm kan je er ook weer afhalen, voorzichtig met een föhn de lijm warm maken en dan de Clip er voorzichtig aftrekken.

btw, mijn Clip werkt ook niet altijd goed komt doordat ik hem niet vastgelijmd heb.(had er geen zin meer in :P)


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Argon 2 leest geen dvd
BerichtGeplaatst: 13 feb 2009, 08:34 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 11 feb 2009, 19:39
Berichten: 5
---------
Klip/chip werkte niet goed. Devian heeft de hem omgeruild en nu werkt het goed. Ondertussen is de chip ook vastgelijmd.

Uitstekende service!


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009