WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 24 okt 2017, 08:33

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: d-right chip geeft problemen met sommige spellen
BerichtGeplaatst: 09 nov 2009, 19:20 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 15 apr 2009, 20:20
Berichten: 7
Heb voor het eerst gebruik gemaakt van de d-right chip heb er nu 2 ingebouwd maar als ik bepaalde spellen er in wil afspelen zoals resident evil 4 herkent hij de dvd niet terwijl ik hem in een wii stop met argon chip hij hem wel ziet. Is er aan dit probleem iets te doen of moet de chip zelf soms geupdate worden.

groetjes michel


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: d-right chip geeft problemen met sommige spellen
BerichtGeplaatst: 11 nov 2009, 00:50 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
sharky841 schreef:
Heb voor het eerst gebruik gemaakt van de d-right chip heb er nu 2 ingebouwd maar als ik bepaalde spellen er in wil afspelen zoals resident evil 4 herkent hij de dvd niet terwijl ik hem in een wii stop met argon chip hij hem wel ziet. Is er aan dit probleem iets te doen of moet de chip zelf soms geupdate worden.

groetjes michel


Zijn de instellingen van de chip wel goed?
Doe AUTOBOOT uit via de configdisc van D-Right.
brand je wel op Verbatim DVD-R met de programma IMGBURN op 4x?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: d-right chip geeft problemen met sommige spellen
BerichtGeplaatst: 11 nov 2009, 10:51 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 15 apr 2009, 20:20
Berichten: 7
Ik heb de autoboot inderdaad afgezet en ook de dvd's brand ik op een zo laag mogelijke snelheid 2x lager doet hij niets ik denk dat e chips geupdate moeten worden want hij speelt ook geen originele spellen.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: d-right chip geeft problemen met sommige spellen
BerichtGeplaatst: 11 nov 2009, 11:37 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
sharky841 schreef:
Ik heb de autoboot inderdaad afgezet en ook de dvd's brand ik op een zo laag mogelijke snelheid 2x lager doet hij niets ik denk dat e chips geupdate moeten worden want hij speelt ook geen originele spellen.


Ik denk dat de jumpers van D-Right niet goed staan, ik zal er vandaag naar kijken als ik de kans krijg, dan zet ik de jumper instellingen hier.
Origineel hoort ie altijd af te kunnen spelen.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009