WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 24 okt 2017, 08:21

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: D2E + WiiClip gaat niet!
BerichtGeplaatst: 29 jan 2009, 21:20 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 27 aug 2008, 18:04
Berichten: 5
Ik heb een Nieuwe Wii die ik wil ombouwen met een D2pro + Wiiclip.
Probleem hierbijis dat de chip ingegoten is. Is dit te verwijderen?
Zie de bijgevoegde afbeelding.

groet,
Bart


Je hebt niet de vereiste permissies om de aan dit bericht toegevoegde bestanden te zien.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2E + WiiClip gaat niet!
BerichtGeplaatst: 29 jan 2009, 22:21 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 11 jan 2009, 14:01
Berichten: 26
1. verwijder de epoxy
2.soldeer de chip op alternatieve punten
3.laat de epoxy verwijderen door devian.
4.lAat de chip insolderen door devian
5.vergeet de chip en "softmod" je wii
6.Bouw je wii niet om

Dit zijn je keuzes!!


En niet dubbelposten!


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2E + WiiClip gaat niet!
BerichtGeplaatst: 30 jan 2009, 00:32 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Klopt, Als je nog nooit hebt gesoldeerd en vooral nog nooit hars hebt verwijdert... begin er dan liever niet aan.
Softmod is een goedkope oplossing maarja, hoelang gaat het mee?
Je kan er niet veilig online mee spelen, na een update ligt het er weer af. Heb ook verhalen gehoord dat ze niet alle spellen pakken.
Binnenkort hebben we de flatmod en drivekey. Mooie oplossing zonder soldeerwerk (plug&play).


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2E + WiiClip gaat niet!
BerichtGeplaatst: 30 jan 2009, 16:39 
Offline
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 05 aug 2008, 19:02
Berichten: 176
Woonplaats: Maldegem(belgië)
flatmod en drivekey, eventjes gegoogeld, lijkt me wel niet mis
worden jullie daar ressellers van?


grtjs


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2E + WiiClip gaat niet!
BerichtGeplaatst: 30 jan 2009, 23:15 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
Drivekey zouden we rond 10 februari binnen moetten hebben.
Flatmod een paar dgn later.
Van beide zijn we distributeur.

Ook hebben we al op voorraad, moet nog op de website gegooid worden, Flatmii en Argon2.

Ook zeer leuke modchips.
Prijzen staan binnenkort, hopelijk op onze nieuwe website:


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009