WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 24 mei 2019, 08:58

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: D2PRO chip en firmware 4.2E
BerichtGeplaatst: 06 nov 2009, 16:11 
Offline
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 13 nov 2008, 10:46
Berichten: 10
Woonplaats: Winterswijk
Goede dag allemaal.

Ik heb een vraag,
de kids van mij hebben per ongelijk de firmware 4.2E er op gezet. :twisted:
Nu kan ik wel pal spellen spelen maar niet de NTSC.
Is er een mogelijkheid dat ik dat weer kan downgraden.
Of is er een update of iets dergelijks dat ik die NTSC spellen weer kan spelen.

Graag hoor ik van jullie.

Met vriendelijke groet:

Rob Vermeer


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2PRO chip en firmware 4.2E
BerichtGeplaatst: 07 nov 2009, 02:59 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Satje schreef:
Goede dag allemaal.

Ik heb een vraag,
de kids van mij hebben per ongelijk de firmware 4.2E er op gezet. :twisted:
Nu kan ik wel pal spellen spelen maar niet de NTSC.
Is er een mogelijkheid dat ik dat weer kan downgraden.
Of is er een update of iets dergelijks dat ik die NTSC spellen weer kan spelen.

Graag hoor ik van jullie.

Met vriendelijke groet:

Rob Vermeer


hmmm...
Volgens mij kan er via de Homebrewchannel gedowngrade worden maar dat weet ik niet cker.
Misschien weet mijn collega Ozkan het wel.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2PRO chip en firmware 4.2E
BerichtGeplaatst: 07 nov 2009, 18:58 
Offline
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 13 nov 2008, 10:46
Berichten: 10
Woonplaats: Winterswijk
Nou dan wachten we rustig af op jou collega Ozkan.

Hopelijk komt die met een goede tip.

Voor alle andere mensen, ik zou de wii NIET updaten naar 4.2E
Heb je dat wel gedaan, dan kun je geen NTSC spellen meer spelen.
Wel de pal spellen.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2PRO chip en firmware 4.2E
BerichtGeplaatst: 11 nov 2009, 00:48 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Satje schreef:
Nou dan wachten we rustig af op jou collega Ozkan.

Hopelijk komt die met een goede tip.

Voor alle andere mensen, ik zou de wii NIET updaten naar 4.2E
Heb je dat wel gedaan, dan kun je geen NTSC spellen meer spelen.
Wel de pal spellen.


Ik heb Ozkan zojuist een verzoek gemaild om naar dit topic te kijken.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2PRO chip en firmware 4.2E
BerichtGeplaatst: 11 nov 2009, 16:40 
Offline
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 13 nov 2008, 10:46
Berichten: 10
Woonplaats: Winterswijk
Oke toppie ik wacht met spanning af.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2PRO chip en firmware 4.2E
BerichtGeplaatst: 05 dec 2009, 19:25 
Offline
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 13 nov 2008, 10:46
Berichten: 10
Woonplaats: Winterswijk
Nou de spanning stijgt. :D


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2PRO chip en firmware 4.2E
BerichtGeplaatst: 08 dec 2009, 01:09 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Ik zal 'm morgen ff aanspreken op het werk, had hem al gevraagd dit te beantwoorden maar denk dat ie het vergeten is.
Excuses voor het ongemak.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2PRO chip en firmware 4.2E
BerichtGeplaatst: 28 dec 2009, 21:37 
Offline
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 13 nov 2008, 10:46
Berichten: 10
Woonplaats: Winterswijk
Devian schreef:
Ik zal 'm morgen ff aanspreken op het werk, had hem al gevraagd dit te beantwoorden maar denk dat ie het vergeten is.
Excuses voor het ongemak.



Ik wacht nog wel hoor.
Maar ik denk dat het een beetje moeilijk is.
Maar ik hoor het wel. :o


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2PRO chip en firmware 4.2E
BerichtGeplaatst: 10 jan 2010, 11:29 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
---------
Hier ben ik sorry dat het zo lang duurde, ik ben het inderdaad vergeten.

Als je weer NTSC Spellen wilt spelen zou je hem als eerst moeten downgraden, het beste is dan om naar 3.2 te downgraden want in 3.3 werden ook al een aantal NTSC spellen geblokeerd.

Heb net ook ergens gelezen dat het mogelijk is om met een softmod en firmware 4.2 alsnog NTSC spellen af te spelen, alleen zou je het even moeten op zoeken op Google.
Je kan ook nog altijd de spellen scrubben dus bijv. je hebt een NTSC spel gedownload dan verwijder je de update uit de iso en pas je ook de regio ervan aan naar PAL dan zou hij het moeten doen.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009