WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 24 mei 2019, 08:09

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: d2pro updaten en firmware?
BerichtGeplaatst: 05 sep 2010, 20:17 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 05 sep 2010, 20:11
Berichten: 2
Het heeft 1,5 jaar mogen duren voordat ik ene forum heb gevondenw aar ze me hoogswaarschijnlijk wel kunnen helpen emt duidelijk taal (hop ik ;) )
Ik heb al 2 jaar een wii met een d2pro chip.
Waar ik al heel lang mee zit is,, hoe moet ik die updaten?
Ik heb geprobeerd om de updae te branden via nero (imgburn kan dat bestand niet zien) maar hoe ik eht ook probeer de wii kan de schijf niet lezen.
ik heb geen kabel voor naar de pc dus dat gata niet werken.

Mijn firmware staat nog op 3,4e is dit een probleem?

Ik speel tevens alleen PAL spellen. Op sommige spellen staat ene update, Nu verwijder ik deze altijd met wiu want ik lees zoveel verschillende verhalen. Misschien dat iemand mij hier ook kan vertellen of dat ik die updates voortaan wel uit kan voeren kan zonder problemen en dat die ineens brickt?

Ik hoop dat iemand mij eindelijk kan helpen, zonder moeilijke taal waar ik weer niet uit kom want zoveel verstand heb ik er allemaal niet van.
Alvast bedankt! :!:


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: d2pro updaten en firmware?
BerichtGeplaatst: 08 sep 2010, 10:20 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
Als je Wii en de games PAL zijn en je hebt geen softmod op je wii zitten dan kan je de updates gewoon aannemen.

Weet je ook zeker dat er een d2pro chip in zit?
En spelen je andere kopies wel gewoon af?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: d2pro updaten en firmware?
BerichtGeplaatst: 08 sep 2010, 16:58 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 05 sep 2010, 20:11
Berichten: 2
---------
ja dat weet ik zeker.
Iemand van nieuwsgroepen heeft al geholpen ivm update van de chip. Nu speelt mario wel gewoon dus dat was het probleem :)

Dan weet ik iig dat de updates veilig zijn,
Dankjewel!


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009