WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 24 jan 2019, 07:36

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: d2pro v2 chip en de nieuwste wii firmware 4.0 en hoger
BerichtGeplaatst: 15 jul 2009, 10:53 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 02 jul 2009, 15:43
Berichten: 3
:D Hoi Allemaal. Ik hoop dat ik dit goed doe dit is nieuw voor mij...

Hierbij een vraag over de wii. Zelf heb ik een d2pro v2 chip in de wii zitten. De heeft sw2.2 geloof ik en firmware 1.7. Mijn Firmware van de Wii zelf is nog 3.1.

Kan ik nu updaten naar de nieuwste Wii 4.0 firmware zodat ik voor de kids het homebrew channel kan installeren en wadmanager?

Vragen:

Kan ik deze update van 3.1. naar wii firmware 4.0 of verder uitvoeren;
Heeft dit gevolgen voor de al bestaande backup spellen;
Blijft de chip werken en kan ik dan wadmanager en ook de homebrew channel gebruiken?;
Geeft het problemen met spellen uit andere regio's?

Dank dank en Groeten van Ron :lol:

dank namens de kids


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: d2pro v2 chip en de nieuwste wii firmware 4.0 en hoger
BerichtGeplaatst: 16 jul 2009, 18:35 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Kan ik nu updaten naar de nieuwste Wii 4.0 firmware zodat ik voor de kids het homebrew channel kan installeren en wadmanager?
-Dat kan, maar op 3.1 kan je de homebrewchannel makkelijker installeren.

Vragen:

Kan ik deze update van 3.1. naar wii firmware 4.0 of verder uitvoeren
-Dat kan wel,

Heeft dit gevolgen voor de al bestaande backup spellen;
- Spellen die gepatch zijn (aangepast) zullen niet meer werken op de nieuweste firmware van de Wii.
1:1 backups, dus waar niet aan gerotzooid is zullen wel werken.

Blijft de chip werken en kan ik dan wadmanager en ook de homebrew channel gebruiken?;
Ja, dat kan.

Geeft het problemen met spellen uit andere regio's?
Nee, gewoon ''import updateblocker'' van d2pro aanzetten via de configdisc van hun, te downloaden van d2pro.com


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: d2pro v2 chip en de nieuwste wii firmware 4.0 en hoger
BerichtGeplaatst: 21 jul 2009, 09:23 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 02 jul 2009, 15:43
Berichten: 3
Hoi,

Dank voor de reactie.

Mijn firmware van de wii is trouwens 3.4 want ik blijf een leek :-)

Volgens mij heb ik versie 2.2. en firmware 1.7 van de D2pro chip. De genoemde optie zag ik er in het menu niet bij staan. Ik had wel iets dat bijv alleen pal systemupdate aanstond maar is dat wel hetzelfde? All stond hierbij uit.

Mijn garantie is t/m het eind van deze maan op de d2pro chip. Is er nog een update door jullie te installeren of ben ik bij?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: d2pro v2 chip en de nieuwste wii firmware 4.0 en hoger
BerichtGeplaatst: 21 jul 2009, 22:03 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Ron Sloots schreef:
Hoi,

Dank voor de reactie.

Mijn firmware van de wii is trouwens 3.4 want ik blijf een leek :-)

Volgens mij heb ik versie 2.2. en firmware 1.7 van de D2pro chip. De genoemde optie zag ik er in het menu niet bij staan. Ik had wel iets dat bijv alleen pal systemupdate aanstond maar is dat wel hetzelfde? All stond hierbij uit.

Mijn garantie is t/m het eind van deze maan op de d2pro chip. Is er nog een update door jullie te installeren of ben ik bij?


Versie 1.7 is al de nieuwste update voor D2pro.
Diezelfde disc waarmee de update is uitgevoerd kan de chip ook ingesteld worden, de exacte naam op import update te blokeren ken ik niet, maar het zal er wel duidelijk bij vermeld staan.
Eeen update is gemakkelijk zelf uit te voeren, instellen van de chip ook, mocht het niet lukken dan mag u langskomen.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: d2pro v2 chip en de nieuwste wii firmware 4.0 en hoger
BerichtGeplaatst: 23 jul 2009, 16:02 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 02 jul 2009, 15:43
Berichten: 3
Hoi,

Dank. Ik denk er nog over na om het homebrew channel wel of niet te installeren. Maar ik ben er niet technische genoeg voor ben ik bang. Is dat lastig uit te voeren? En kan dat mis gaan?

groeten Ron


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: d2pro v2 chip en de nieuwste wii firmware 4.0 en hoger
BerichtGeplaatst: 23 jul 2009, 19:45 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
Ron Sloots schreef:
Hoi,

Dank. Ik denk er nog over na om het homebrew channel wel of niet te installeren. Maar ik ben er niet technische genoeg voor ben ik bang. Is dat lastig uit te voeren? En kan dat mis gaan?

groeten Ron

Het valt wel mee om deze te installeren, t's ook afhankelijk van welke systeemsoftware de Wii heeft.
Wij zullen binnenkort ook een service aanbieden om dit te installeren, voor meer info kunt u ons rechtstreeks mailen.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009