WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 24 jan 2019, 08:12

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: D2pro v4 samen met wii-clip v4c
BerichtGeplaatst: 03 dec 2008, 09:12 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 08 okt 2008, 20:39
Berichten: 15
Ik wil graag weten of het mogelijk is een D2pro V4, dus 6 draads, te monteren met een wii-clip v4c die geschikt is voor 9 draads. Ik heb een D2E en vraag me af of ik eilandjes af moet dekken of dat ik gewoon alles kan solderen.

Happy modding, TdT


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2pro v4 samen met wii-clip v4c
BerichtGeplaatst: 03 dec 2008, 21:15 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Je kan gewoon alle 9 punten verbinden, het vormt geen probleem.
Alleen als je een een wii hebt met een dms/dma/d2b drive dan moet de clk punt geen contact maken.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2pro v4 samen met wii-clip v4c
BerichtGeplaatst: 05 jan 2009, 21:09 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 05 jan 2009, 21:06
Berichten: 2
Hallo ...

Net geprobeerd om mijn voorgesoldeerde v4 samen met de clip in mijn D2B te proppen ... maar de DVD doet het niet meer :(
Wat kan ik doen om dit te verhelpen ?
Als ik de chip er weer uitgooi doet hij het perfect ...


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2pro v4 samen met wii-clip v4c
BerichtGeplaatst: 06 jan 2009, 01:44 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Ervoor zorgen dat punt C geen contact maakt met de clip, dat is namelijk niet nodig bij een d2b Drive.
Als dat niet helpt kan je ook punt D, E en F geen contact laten maken.
Je kan er isolatietape tussen zetten zodat ze elkaar niet raken.

Verder moet er een bridge zitten bij CLK, doet ie het nog steeds net, haal dan die bridge weg en verbind punt J rechtstreeks op de moederbord dmv het meegeleverde draadje.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2pro v4 samen met wii-clip v4c
BerichtGeplaatst: 07 jan 2009, 09:37 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 05 jan 2009, 21:06
Berichten: 2
Mij gisteren er even kunnen aanzetten .....
En inderdaad het desolderen van punt C did the trick ...
Ik heb als ultra-professionele soldeerder wel heel het contactpunt eraf gehaald, maar goed ... de chip doet het dus :)

Is het mss niet interessanter om bij het voorsolderen zo weinig mogelijk punten te solderen ? Een punt bijvoegen is heel wat eenvoudiger dan eentje weghalen (toch voor een n00b als ik met de soldeerbout :) )


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2pro v4 samen met wii-clip v4c
BerichtGeplaatst: 10 jan 2009, 02:05 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Wij zijn bezig met de bouw van een nieuwe website, daar zullen we bij presolder service meteen vragen naar de serienummer van de wii zodat we rekening kunnen houden met dit soort gevallen. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen, veel plezier met de mod.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2pro v4 samen met wii-clip v4c
BerichtGeplaatst: 15 jan 2009, 23:23 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 15 jan 2009, 23:17
Berichten: 1
Vandaag bezig geweest met het inbouwen van de d2pro v4 met clip.

Ging allemaal prima, tot dat de Wii een vervelende brom maakte. Wii weer opengemaakt en gekeken of de rubbers wel juist zaten.
De drive opnieuw vast gezet en de rest weer in elkaar gezet. Vervolgens alleen een zwart scherm en verder gebeurt er niets meer.
Clip met draadje verwijderd, wii weer aangesloten, en helaas nog steeds het zelfde.
Iemand een idee wat er loos is?

Mark


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2pro v4 samen met wii-clip v4c
BerichtGeplaatst: 16 jan 2009, 01:17 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
MarkG schreef:
Vandaag bezig geweest met het inbouwen van de d2pro v4 met clip.

Ging allemaal prima, tot dat de Wii een vervelende brom maakte. Wii weer opengemaakt en gekeken of de rubbers wel juist zaten.
De drive opnieuw vast gezet en de rest weer in elkaar gezet. Vervolgens alleen een zwart scherm en verder gebeurt er niets meer.
Clip met draadje verwijderd, wii weer aangesloten, en helaas nog steeds het zelfde.
Iemand een idee wat er loos is?

Mark


Oeps :o ...
Dat klinkt niet goed...
Is er wat anders misgegaan, zit er een kabel losjes?
Zwart beeld en verder niets duid op een defect/probleem in de hardware van de wii. Niet de drive dus. Dat van het gebrom ken ik niet, dan zat er al iets mis. Het kon een rubber zijn die los zat en naar binnen is geglipt maar dat heb je al nagekeken.
Ik zou aanraden als de zwart beeld blijft, netjes dichtmaken en terugsturen naar Nintendo voor Reparatie,,, wel heel netjes dichtmaken ;)...


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009