WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 25 jun 2017, 08:11

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: D2Pro V4
BerichtGeplaatst: 12 dec 2010, 21:12 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 12 dec 2010, 20:39
Berichten: 2
hallo , heb een D2PRO V4 gekocht bij jullie en aangesloten volgens D2PRO 5-6/9 installation met 6 draden en met 9 draden maar het werkt niet draden zitten goed en kan wel orginele spellen spelen .
De drive is een D2E type ,er branden ook geen leds op het printje hoort dit ?
wat ik ook raar vind dat de sticker op de achterkant er vanaf is gehaald .
nou las ik ergens dat er een blauwe sticker op hoort te zitten voor D2E sturing , klopt dit ?
hopelijk kun je me helpen .

Groetjes henk


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2Pro V4
BerichtGeplaatst: 22 dec 2010, 15:40 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
Op de stikker staat alleen maar het serienummer van de chip, deze is verder niet belangrijk.

Er hoort wel een LED te branden op het printje, heb je ook de "C" punt aangesloten.

Dan heb ik nog een vraag/tip zou je anders een keer langs kunnen komen, dan kunnen wij ernaar kijken.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2Pro V4
BerichtGeplaatst: 26 dec 2010, 18:37 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 12 dec 2010, 20:39
Berichten: 2
Ozkan schreef:
Op de stikker staat alleen maar het serienummer van de chip, deze is verder niet belangrijk.

Er hoort wel een LED te branden op het printje, heb je ook de "C" punt aangesloten.

Dan heb ik nog een vraag/tip zou je anders een keer langs kunnen komen, dan kunnen wij ernaar kijken.


Hoi Ozkan

Heb alles nog een keer gecontroleerd maar alles zit echt goed , heb c ook aangesloten en natuurlijk gnd,3.3v,g,h,j .
heb het idee dat het printje niet goed is .
Hoef toch niks verder te doen dan aansluiten ?
Waar moet ik naar toe ? ik woon in Apeldoorn

Groetjes ,Henk


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2Pro V4
BerichtGeplaatst: 21 jan 2011, 19:52 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
henkg schreef:
Ozkan schreef:
Op de stikker staat alleen maar het serienummer van de chip, deze is verder niet belangrijk.

Er hoort wel een LED te branden op het printje, heb je ook de "C" punt aangesloten.

Dan heb ik nog een vraag/tip zou je anders een keer langs kunnen komen, dan kunnen wij ernaar kijken.


Hoi Ozkan

Heb alles nog een keer gecontroleerd maar alles zit echt goed , heb c ook aangesloten en natuurlijk gnd,3.3v,g,h,j .
heb het idee dat het printje niet goed is .
Hoef toch niks verder te doen dan aansluiten ?
Waar moet ik naar toe ? ik woon in Apeldoorn

Groetjes ,Henk


Bij 1 van onze filialen, zie:


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009