WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 23 jan 2019, 23:21

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 10 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: D2Sun probleem!
BerichtGeplaatst: 07 nov 2008, 23:01 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 30 okt 2008, 18:31
Berichten: 23
Ik heb vandaag mijn D2Sun met clip ingebouwd, inc de 2 " draden" maar hij doet het niet, als ik de chip aan zet dan blijft het rode lampje knipperen...
De wii geeft aan dat er een fout op is getreden en eject moet doen maar dat doet hij niet.

Heb de chip eruit gehaald (chip zat vrij los op het "blokje") en hij werkt weer naar behoren.

Wat is er fout gegaan of wat doe ik niet goed?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2Sun probleem!
BerichtGeplaatst: 08 nov 2008, 21:25 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
De twee draden die jij bedoelt zijn waarschijnlijk de flatcables. Haal deze 2 flatcables eruit en probeer nog eens de chip te installeren en kijk dan eens hoe die reageert. Wel de clip goed stevig tegen de moederbord aandrukken.

Ik hoor graag hoe het afloopt.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2Sun probleem!
BerichtGeplaatst: 08 nov 2008, 21:30 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 30 okt 2008, 18:31
Berichten: 23
Devian schreef:
De twee draden die jij bedoelt zijn waarschijnlijk de flatcables. Haal deze 2 flatcables eruit en probeer nog eens de chip te installeren en kijk dan eens hoe die reageert. Wel de clip goed stevig tegen de moederbord aandrukken.

Ik hoor graag hoe het afloopt.



Heb ik allemaal al uit geprobeerd, heb het idee dat de clip er "te makkelijk" af gehaald kan worden (hij kan er niet strakker op gedrukt worden)


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2Sun probleem!
BerichtGeplaatst: 09 nov 2008, 14:31 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Welke chipset heeft de Wii en hoe heb je de jumpers van D2sun ingesteld?
zie en


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2Sun probleem!
BerichtGeplaatst: 09 nov 2008, 15:42 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 30 okt 2008, 18:31
Berichten: 23
Devian schreef:
Welke chipset heeft de Wii en hoe heb je de jumpers van D2sun ingesteld?
zie en



Het is 50% D2C2 en 50% D2C ()

Wat de jumpers betreft die staan allemaal naar boven.
Als ik kijk op de tekening zou ik 2 mogelijkheden hebben maar kan ik die jumpers zelf veranderen, er zit namelijk een soort plastic om.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2Sun probleem!
BerichtGeplaatst: 09 nov 2008, 16:21 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Als de jumpers allemaal nar boven staan is het logsich dat ie het niet doet.
Probeer de instellingen voor d2c, en daarna die van d2c2, hij zou het op 1 van die 2 moetten doen.
Dat plastic kan je gewoon erafhalen, daarna die jumper goed instellen.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2Sun probleem!
BerichtGeplaatst: 09 nov 2008, 19:39 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 30 okt 2008, 18:31
Berichten: 23
Ik heb beide jumpers geprobeerd maar nog steeds geen effect, ik had wel bij een jumper instelling (4 naar beneden) 1x dat hij een blauw lampje aangaf maar toen pakte hij nog geen cd, naar een minuutje of iets ging het lampje weer snel rood knipperen.

Heb een foto toegevoegd om er zeker van te zijn dat de chip goed geplaatst is.


Je hebt niet de vereiste permissies om de aan dit bericht toegevoegde bestanden te zien.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2Sun probleem!
BerichtGeplaatst: 10 nov 2008, 11:38 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Oke voor de duidelijkheid:
Trek eerst alle 2 flatcables eruit die u bij de d2sun heeft meegekregen.

Probeer de volgende instelling (volgens uw foto staat de chip nu in deze instelling):
alle 4 knopjes naar beneden.

Andere optie (Deze zou moetten werken aangezien u volgends uw serienummer een D2C2 heeft):
knop 1 en knop 2 naar boven, knop 2 en knop 4 naar beneden.

Als dit niet werkt is de clip of chip defect, dan kunt u hem opsturen voor vervanging. Stuur wel eerst een mailtje naar ons.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2Sun probleem!
BerichtGeplaatst: 25 nov 2008, 20:47 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 30 okt 2008, 18:31
Berichten: 23
Hoi Devian,

Ik heb de chip deze keer gelukkig wel mogen ontvangen en ik denk dat hij het ook gewoon doet (zonder flatkabels, met blijft er een rood lampje continu branden, zonder brand er geen lampje)

Bedankt voor de goede service en het geduld...


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: D2Sun probleem!
BerichtGeplaatst: 26 nov 2008, 23:11 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
Gelukkig opgelost.
We hebben inmiddels de webshop aangepast.
Er wordt nu ook alleen aangetekend verzonden zodat alles te traceren is en het eigenlijk niet mis mag gaan bij TNT.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 10 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009