WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 24 mei 2019, 04:39

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 14 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: Flatmii probleem
BerichtGeplaatst: 04 sep 2009, 21:22 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 04 sep 2009, 21:17
Berichten: 9
Vandaag de nieuwe flatmii chip geplaatst in mijn wii-console .
Syteem : Intel dual core 2x 2.4 ghz
3gb ram
windows vista home

Alles lijkt okay ,
flatmii software zegt "flatmii connected " maar als ik een iso mount in het programma dan krijg ik foutmelding "er is een fout opgetreden ,druk op eject ,verwijder de disk en zet het wii-systeem uit . "

Dit heb ik met al mijn iso bestanden .

Flatmii werkt hier dus niet .

help wanted


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Flatmii probleem
BerichtGeplaatst: 04 sep 2009, 22:34 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
pixelmaniac schreef:
Vandaag de nieuwe flatmii chip geplaatst in mijn wii-console .
Syteem : Intel dual core 2x 2.4 ghz
3gb ram
windows vista home

Alles lijkt okay ,
flatmii software zegt "flatmii connected " maar als ik een iso mount in het programma dan krijg ik foutmelding "er is een fout opgetreden ,druk op eject ,verwijder de disk en zet het wii-systeem uit . "

Dit heb ik met al mijn iso bestanden .

Flatmii werkt hier dus niet .

help wanted


Heeft u alles al geprobeerd dat op deze pagina staat?
Ook de juiste software geinstalleerd?


Op deze post vind u soortgelijke problemen met een aantal oplossingen, neem er eens een kijkje.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Flatmii probleem
BerichtGeplaatst: 04 sep 2009, 22:42 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 04 sep 2009, 21:17
Berichten: 9
Wel eigenlijk wel. Door te googelen kwam ik toevallig op deze pagina en ik ben reeds een paar uur bezig met alle mogelijke hints die ik vond op het internet .
Ik nam reeds contact op met het Flatmii support team maar zonder resultaat.Zij raden me aan om de chip te vervangen door een andere . Zie e-mail :

Citaat:
consult to your reseller for a exchange of the unit


El 04/09/2009, a las 21:26, De clercq escribió:


Well i tryd 3 difrent computers now, including a laptop , difrent usb ports( all 2.0 ) but nothing seems to help.
Did a cable check en reconnected evrything .


----- Original Message -----
From: support@flatmii.com
To: De clercq
Sent: Saturday, September 05, 2009 12:15 AM
Subject: Re: flatmii problem


check about it's a confirmed usb 2.0 ,, test over the different usb ports on your system ,,review your cable installation






El 04/09/2009, a las 21:03, De clercq escribió:


Just did that , i get error message " eject disk and power off "
my wii version is 3.2E
----- Original Message -----
From: support@flatmii.com
To: De clercq
Sent: Friday, September 04, 2009 11:11 PM
Subject: Re: flatmii problem


connect over a different usb 2.0 port without any other device attached on the usb ports


El 04/09/2009, a las 19:28, De clercq escribió:


Hello support team ,

Bought myself a Flatmii and installed it into my Wii console .
I did a test ,before i placed it into my wii i installed the drivers on my Dual core vista pc and evrything seems to be okay "flatmi connected"

Now when i mount a iso image to the Flatmii software nothing happens on my wii console , i tryed difrent iso files but nothing happens .
Altrough the "flatmi connected " message is still active .

Im using a Dual core 2x 2.4hrz cpu.
3Gb ram memory
on windows Vista OS

With a mini usb cable total lenght abouth 50 cm (cable that came with my mobile phone )

Any hints to solve my problem would be welcome .

Greetings

De clercq jimmy
Wtw
9000 Gent

Belgium


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Flatmii probleem
BerichtGeplaatst: 05 sep 2009, 09:08 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Tja,,, flatmii team...
Helaas ruilen zij onze defecte flatmii's die wij hier hebben liggen niet om.
Niet echt goede klantenservice van Flatmii naar hun afnemers toe.
In ieder geval, als je alles al hebt geprobeerd en deze echt defect is dan kan je hem terugsturen naar ons toe.
Wij testen de chip nogmaals en indien defect krijgt u een een nieuwe chip toegestuurd.
Neem hiervoor contact met ons op via email.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Flatmii probleem
BerichtGeplaatst: 05 sep 2009, 09:23 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 04 sep 2009, 21:17
Berichten: 9
Dit is in ieder geval zeer vriendelijk ,ik zit dan wel met wat verzendingskosten denk ik ,waardoor de chip nogal redelijk prijzig zal worden . De laatste optie die ik hier heb is een oude xp computer (1800 mhz 2 gig ram ), daar ga ik nu mee expirimenteren . Indien dit niet werkt zit er niks anders op dan alles terug te zenden .


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Flatmii probleem
BerichtGeplaatst: 05 sep 2009, 10:10 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
pixelmaniac schreef:
Dit is in ieder geval zeer vriendelijk ,ik zit dan wel met wat verzendingskosten denk ik ,waardoor de chip nogal redelijk prijzig zal worden . De laatste optie die ik hier heb is een oude xp computer (1800 mhz 2 gig ram ), daar ga ik nu mee expirimenteren . Indien dit niet werkt zit er niks anders op dan alles terug te zenden .


Is goed, u mag ook langskomen, we kunnen het dan eventueel meteen testen hier.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Flatmii probleem
BerichtGeplaatst: 05 sep 2009, 11:14 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 04 sep 2009, 21:17
Berichten: 9
het is een beetje ver hé , ik ,woon in Gent (belgie) dit is in vogelvlucht 150 KM .

Kijk , ik heb zonet m'n wii terug opengeschroefd en de flatmii als standalone geinstaleert .
Het resultaat blijft hetzelfde , blauw lampje brand" flatmii connected" , soms gebeurd er helemaal niks , als ik dan eens de kabels eruit trek en alles terug aansluit dan krijg ik de " power off , eject disk " error .
Ik veronderstel dat ik alles goed heb aangesloten zoals het moet en ook de juiste software en drivers gebruikt .

Ik heb foto's genomen van de chip (aangesloten) en de foutmelding enzo .Indien je wenst kan ik die wel op dit forum plaatsen .Het lijkt hier niet goed te komen ,ik zit al sinds gisteren te proberen met dit ding en ik heb er genoeg van .
Het enige wat me tegenhield om geen wasabi chip te nemen was de snelheid van de drive maar had ik dit geweten dan had ik toch voor de wasabi gekozen .

Wat is jouw voorstel ?

met vriendelijke groeten

jimmy


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Flatmii probleem
BerichtGeplaatst: 05 sep 2009, 14:40 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
pixelmaniac schreef:
het is een beetje ver hé , ik ,woon in Gent (belgie) dit is in vogelvlucht 150 KM .

Kijk , ik heb zonet m'n wii terug opengeschroefd en de flatmii als standalone geinstaleert .
Het resultaat blijft hetzelfde , blauw lampje brand" flatmii connected" , soms gebeurd er helemaal niks , als ik dan eens de kabels eruit trek en alles terug aansluit dan krijg ik de " power off , eject disk " error .
Ik veronderstel dat ik alles goed heb aangesloten zoals het moet en ook de juiste software en drivers gebruikt .

Ik heb foto's genomen van de chip (aangesloten) en de foutmelding enzo .Indien je wenst kan ik die wel op dit forum plaatsen .Het lijkt hier niet goed te komen ,ik zit al sinds gisteren te proberen met dit ding en ik heb er genoeg van .
Het enige wat me tegenhield om geen wasabi chip te nemen was de snelheid van de drive maar had ik dit geweten dan had ik toch voor de wasabi gekozen .

Wat is jouw voorstel ?

met vriendelijke groeten

jimmy


Inruilen tegen een andere modchip?
Ruilen tegen een nieuwe flatmii.
Zeg maar wat u wilt, u kunt me er even over mailen.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Flatmii probleem
BerichtGeplaatst: 25 sep 2009, 12:18 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 04 sep 2009, 21:17
Berichten: 9
Ik vind het jammer dat je niet meer antwoord op mijn laatste mail om toch nog op je voorstel in te gaan om een nieuwe chip te kopen aan aankoopprijs .
Nu ben ik m'n geld kwijt en heb ik niks .
Ik heb nu iets bijgeleerd , dat je geen mod chip moet verzenden met de gewone post zonder bewijsschift .
Ik begrijp jullie standpunt ook ,dat je geen andere chip kan ruilen als je de defecte niet hebt ontvangen maar
voor jullie blijft het eindresultaat positief .

Als jullie niet meer reageren op dit schrijven dan laat ik het hierbij en ga ik op zoek naar een andere verkooppunt .


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Flatmii probleem
BerichtGeplaatst: 25 sep 2009, 18:10 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
pixelmaniac schreef:
Ik vind het jammer dat je niet meer antwoord op mijn laatste mail om toch nog op je voorstel in te gaan om een nieuwe chip te kopen aan aankoopprijs .
Nu ben ik m'n geld kwijt en heb ik niks .
Ik heb nu iets bijgeleerd , dat je geen mod chip moet verzenden met de gewone post zonder bewijsschift .
Ik begrijp jullie standpunt ook ,dat je geen andere chip kan ruilen als je de defecte niet hebt ontvangen maar
voor jullie blijft het eindresultaat positief .

Als jullie niet meer reageren op dit schrijven dan laat ik het hierbij en ga ik op zoek naar een andere verkooppunt .


Bedankt voor je post. heb je mail wel gezien en zou 'm later beantwoorden maar we worden overspoelt met emails.
Vandaar de late reactie, mijn vraag was alleen nog in welke modchip je nog meer eventuele intresse zou hebben. Mocht je chip alsnog binnenkomen dan verekenen we het natuurlijk.
Voor is het natuurlijk niet positief als een klant zo een pech heeft. Het liefst zien we al onze klanten tevreden maar in dit geval kunnen we weinig doen behalve je voor onze kostprijs een 2e chip te leveren.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 14 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009