WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 25 jun 2017, 08:09

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 10 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Fout na installatie Flatmod
BerichtGeplaatst: 29 apr 2009, 18:37 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 29 apr 2009, 18:34
Berichten: 7
Hallo,

Ik heb vandaag mijn WII omgebouwd met een Flatmod, als ik nu eenorigineel spel speel dan loopt hij na een tijdje spelen vast. ik krijg dan de melding:

Er is een fout opgetreden, druk op de ejectknop en zet het systeemuit.


Hoe kan ik dit oplossen?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Fout na installatie Flatmod
BerichtGeplaatst: 30 apr 2009, 11:44 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 29 apr 2009, 18:34
Berichten: 7
Ook het bespelen van een kopie van een spel wil niet lukken, dit heb ik tot nu toe geprobeerd:

gedowload bestand: mario.iso
bestandgrote: 4.699.979.776
Gebrand met Imgburn op 2 verschillende computers
op een DVD-r van Verbatim
snelheid 2 x en later een ander met 4 x

Ik denk dat er wat fout gaat met het brandproces, want als ik hem in mijn computer steek geeft hij aan Free space 0 bytes
Total space 0 bytes

Het is me wel gelukt om via Nero wel de image te branden, waarschijnlijk doet die imgburn het niet goed.
Helaas werkt het spel nog steeds niet. Krijg een groot vraagteken in beeld.
Ik heb dit spel gedownload:http://thepiratebay.org/torrent/4464705/Wii_MarioKart_(PAL)_-_Wii-Dutch


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Fout na installatie Flatmod
BerichtGeplaatst: 04 mei 2009, 10:56 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Coolen schreef:
Ook het bespelen van een kopie van een spel wil niet lukken, dit heb ik tot nu toe geprobeerd:

gedowload bestand: mario.iso
bestandgrote: 4.699.979.776
Gebrand met Imgburn op 2 verschillende computers
op een DVD-r van Verbatim
snelheid 2 x en later een ander met 4 x

Ik denk dat er wat fout gaat met het brandproces, want als ik hem in mijn computer steek geeft hij aan Free space 0 bytes
Total space 0 bytes

Het is me wel gelukt om via Nero wel de image te branden, waarschijnlijk doet die imgburn het niet goed.
Helaas werkt het spel nog steeds niet. Krijg een groot vraagteken in beeld.
Ik heb dit spel gedownload:http://thepiratebay.org/torrent/4464705/Wii_MarioKart_(PAL)_-_Wii-Dutch


Staan de jumpers van de Flatmod goed ingestel, check hun website voor de juiste instellingen:


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Fout na installatie Flatmod
BerichtGeplaatst: 04 mei 2009, 22:55 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 29 apr 2009, 18:34
Berichten: 7
JA deze staan ingesteld zoals op de website vemeldt, ik heb het nog geprobeerd om de switches precies andersom te zetten, de foto is namelijk wat onduidelijk, maar dan leest hij geen enkele cd.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Fout na installatie Flatmod
BerichtGeplaatst: 05 mei 2009, 17:47 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 29 apr 2009, 18:34
Berichten: 7
kan ik de mod ook omruilen voor een andere? Wellicht dat die wel werkt.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Fout na installatie Flatmod
BerichtGeplaatst: 06 mei 2009, 15:49 
Offline
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 05 aug 2008, 19:02
Berichten: 176
Woonplaats: Maldegem(belgië)
het is wel normaal als je een spel hebt gebrand met imgburn dat je pc dit niet herkent en zegt 0 als je wilt controleren of je spel wel degelijk gebrand is moet je gebruik maken van W.I.U. eens gglln en je vindt dat wel ergens. met dat progje kun je zien of alles in orde is.

grtjs
;)

ps: ik zou nog eens proberen met een andere download
:roll:


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Fout na installatie Flatmod
BerichtGeplaatst: 06 mei 2009, 22:13 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 29 apr 2009, 18:34
Berichten: 7
Ik heb inmiddels 3 verschillende spellen gedownload, welke volgens mij betrouwbaar zijn, ook heb ik een spel via marktplaats gekocht en niets werkt op mijn WII.

Zou het kunnen dat deze hack gewoon niet werkt op mijn WII?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Fout na installatie Flatmod
BerichtGeplaatst: 07 mei 2009, 13:26 
Offline
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 05 aug 2008, 19:02
Berichten: 176
Woonplaats: Maldegem(belgië)
normaal niet de flatmod is voor iedere wii geschikt!! dus het ligt aan de installatie of aan het branden of je hebt een slechte mod (wat weinig waarschijnlijk is) anders moet je inderdaad een omruiling vragen aan devian.

grtjs
:roll:


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Fout na installatie Flatmod
BerichtGeplaatst: 07 mei 2009, 13:33 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 29 apr 2009, 18:34
Berichten: 7
ok, ik krijg 1 dezer dagen van een kennis een gebrand spel waarvan we zeker weten dat hij werkt. Dan probeer ik dat eerst nog even


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Fout na installatie Flatmod
BerichtGeplaatst: 07 mei 2009, 13:45 
Offline
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 05 aug 2008, 19:02
Berichten: 176
Woonplaats: Maldegem(belgië)
---------
goed idee dan kan je al het een en ander uitsluiten


succes


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 10 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009