WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 28 jun 2017, 11:39

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: kan je best double layers games branden op DVD-R of DVD+R?
BerichtGeplaatst: 15 aug 2009, 00:46 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 12 aug 2009, 11:50
Berichten: 7
ik raak beetje door de war want elk persoon zegt anders
ik las bij sommige site dat je DVD+R DL moet gebruiken en andere weer DVD-R DL
welke is nou de beste?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: kan je best double layers games branden op DVD-R of DVD+R?
BerichtGeplaatst: 15 aug 2009, 09:56 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
jake484 schreef:
ik raak beetje door de war want elk persoon zegt anders
ik las bij sommige site dat je DVD+R DL moet gebruiken en andere weer DVD-R DL
welke is nou de beste?


Dual Layer games moetten altijd op +R gebrand worden van het merk Verbatim.
Ook games voor de Wii.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: kan je best double layers games branden op DVD-R of DVD+R?
BerichtGeplaatst: 23 aug 2009, 13:31 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 12 aug 2009, 11:50
Berichten: 7
hoe moet je smash brothers brawl nou branden ?
kan ik gewoon branden zonder layers te breaken met de nieuwe drivekey X4?
of moet ik dat gewoon als nog doen?

EDIT:
ik had gebrand met philips dvd+R DL op 2.4x en die layer break gedoe gedaan maar hij leest hem helemaal niet af? ik krijg dan de error


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: kan je best double layers games branden op DVD-R of DVD+R?
BerichtGeplaatst: 23 aug 2009, 20:00 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
jake484 schreef:
hoe moet je smash brothers brawl nou branden ?
kan ik gewoon branden zonder layers te breaken met de nieuwe drivekey X4?
of moet ik dat gewoon als nog doen?

EDIT:
ik had gebrand met philips dvd+R DL op 2.4x en die layer break gedoe gedaan maar hij leest hem helemaal niet af? ik krijg dan de error


Layerbreak moet, en branden op een Verbatim DVD+R.
Branden met 4X en de programma IMGburn.
Zorg ervoor dat je een 1:1 kopie hebt, waar niet mee gerotzooid is.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: kan je best double layers games branden op DVD-R of DVD+R?
BerichtGeplaatst: 23 aug 2009, 21:54 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 12 aug 2009, 11:50
Berichten: 7
ik heb dit keer wel goed gebrand kan het spel ook opstarten maar...
de beeld beweegt heletijd op en neer:S any solutions?:S
ik heb dit x zonder break gedaan


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: kan je best double layers games branden op DVD-R of DVD+R?
BerichtGeplaatst: 23 aug 2009, 23:26 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
jake484 schreef:
ik heb dit keer wel goed gebrand kan het spel ook opstarten maar...
de beeld beweegt heletijd op en neer:S any solutions?:S
ik heb dit x zonder break gedaan


Probeer de TV-Type bij beelscherminstellingen te veranderen. Misschien helpt het.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009