WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 28 jun 2017, 11:40

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: moh 2
BerichtGeplaatst: 14 feb 2009, 06:49 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 14 feb 2009, 06:44
Berichten: 2
mijn wii is wel om gebouwd
ik heb moh 2 gedownload en gebrand met img burn maar kan die niet op de wii afspelen
heb al andere remoten gebruikt en een andere versie afgehaald maar kan hem nog niet spelen
hij blijft hangen bij de informatie van het polsbandje
kan iemand mij helpen hoe ik dit probleem kan oplossen want ik wil dit spel graag spelen
alle hulp en uitleg is welkom
heb die gebrand op een sony dvd-r
het spel is een pal versie waar geen update op zit
alvast bedankt


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: moh 2
BerichtGeplaatst: 14 feb 2009, 14:58 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
Welke chip zit er in je Wii?
Welke firmware heeft je Wii?
Is de game gepatched?(regio veranderd of update weg gehaald, dus geen 1 : 1 kopie meer)

als ik dat weet kan ik je waarschijnlijk verder helpen. :D


Laatst bijgewerkt door Ozkan op 15 feb 2009, 21:48, in het totaal 1 keer bewerkt

Omhoog
 

 Berichttitel: Re: moh 2
BerichtGeplaatst: 15 feb 2009, 11:04 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 14 feb 2009, 06:44
Berichten: 2
mijn wii is een 3.4 versie en heb met zelda omgebouwd dus softmatig

in het groen staat file site 4699979776byts (goed size)
update upd(no update)
regio id staat op pal europa


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: moh 2
BerichtGeplaatst: 15 feb 2009, 20:22 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
Softmod,,, tja, daar hebben wij geen support voor.
Daar moet soms de iso weer speciaal gepatched worden om op een softmod afgespeeld te kunnen worden.
Gewoon een modchip plaatsen of laten plaatsen, dan heb je geen problemen meer en kan je ook normaal updates aannemen.

Goedkoop is soms duurkoop.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009