WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 28 jun 2017, 07:56

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 11 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: problemen met IMGBURN!
BerichtGeplaatst: 02 jan 2010, 17:05 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 02 jan 2010, 16:57
Berichten: 7
ik ga het proberen zo goed mogelijk uit te leggen...

ik heb de installatie handleidingen gevolgd om alle settings goed te zetten van het programma IMGBURN

ik brand op 2,4x speed...

gebruik verbatim dual layer schijfjes...

het goede bestand van het spel selecteren lukt ook nog...

.dvd is dat...

maar dan...dan klik ik op branden...

dan gaat hij bezig....

maar hij stopt elke keer...dan bij 3% dan weer bij 50% dan weer bij 97%

dus ik heb nu in totaal al 15 tot 16 schijfjes weg kunnen gooien...terwijl die toch best prijzig zijn....

dus beetje zonde vindt ik....

als er iemand is die mij hierbij kan helpen hoor ik het echt heel graag....want ik ben ten einde raad!

ik brand met een externe brander van samsung....

die loopt vast...

bij IMGBURN staat dan hoelang het nog duurt voordat het branden is voltooid...dat staat dan op unknown....

en dan doet hij niks meer!

iemand die een idee heeft??? ik hoor het graag! alvast bedankt mensen!


alvast


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: problemen met IMGBURN!
BerichtGeplaatst: 03 jan 2010, 17:37 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 17 dec 2008, 00:36
Berichten: 22
heb je al eens met nero geprobeerd om ze te branden?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: problemen met IMGBURN!
BerichtGeplaatst: 05 jan 2010, 22:36 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 02 jan 2010, 16:57
Berichten: 7
supper schreef:
heb je al eens met nero geprobeerd om ze te branden?



ja ook al geprobeerd....maar heb nu wel ondervonden...dat hij het vaker doet als ik het vinkje bij verify weghaal...en hem bij speed op 1x zet....dan doet hij het soms...ook nog niet eens altijd...


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: problemen met IMGBURN!
BerichtGeplaatst: 10 jan 2010, 02:43 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
sjorsje86 schreef:
supper schreef:
heb je al eens met nero geprobeerd om ze te branden?



ja ook al geprobeerd....maar heb nu wel ondervonden...dat hij het vaker doet als ik het vinkje bij verify weghaal...en hem bij speed op 1x zet....dan doet hij het soms...ook nog niet eens altijd...


Ok, de brandhandleiding van ons heb je dus al doorgelezen?
Dus de layerbreak staat goed ingesteld bij IMGBURN?
Wat misschien ook handig is, is om de firmware van je brander up te daten.
Kan je doen door op de website van de fabrikant van je brander naar firmware updates te zoeken.
laat even weten of het al lukt want dit is inderdaad erg zonde van die schijfjes.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: problemen met IMGBURN!
BerichtGeplaatst: 18 jan 2010, 16:32 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 02 jan 2010, 16:57
Berichten: 7
nee dat heb ik nog niet geprobeerd...dus jij zegt gewoon naar de website van de fabrikant en daar kan ik de firmware downlowden van mijn brander? of iig kijken of er nieuwere beschikbaar is? het is idd erg zonde van de schijfjes...heb er gisteren weer 5 weg kunnen gooien


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: problemen met IMGBURN!
BerichtGeplaatst: 18 jan 2010, 16:34 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 02 jan 2010, 16:57
Berichten: 7
die layerbreak heb ik idd gewoon goed ingesteld...ik snap er niks van...maar ik ga die firmware proberen zoals jij al zei...dan hoor je het van me:)

bedankt voor je reactie


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: problemen met IMGBURN!
BerichtGeplaatst: 23 jan 2010, 01:24 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
sjorsje86 schreef:
die layerbreak heb ik idd gewoon goed ingesteld...ik snap er niks van...maar ik ga die firmware proberen zoals jij al zei...dan hoor je het van me:)

bedankt voor je reactie


En? Lukt het branden nu wel?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: problemen met IMGBURN!
BerichtGeplaatst: 24 jan 2010, 23:58 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 02 jan 2010, 16:57
Berichten: 7
Devian schreef:
sjorsje86 schreef:
die layerbreak heb ik idd gewoon goed ingesteld...ik snap er niks van...maar ik ga die firmware proberen zoals jij al zei...dan hoor je het van me:)

bedankt voor je reactie


En? Lukt het branden nu wel?



Ik heb nog geen idee! ik heb de schijfjes besteld...komen van de week binnen! zodra ik het heb geprobeerd zal ik het laten weten! ik hoop zeker dat het lukt...want van de 25 schijfjes die ik had...heb ik 6 spellen succesvol kunnen branden.

dus ik heb er gewoon 19 weg kunnen gooien! erg zonde;) maar ik laat het weten zodra ik het weer geprobeerd heb! thnx voor je reactie nogmaals:)


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: problemen met IMGBURN!
BerichtGeplaatst: 26 jan 2010, 18:20 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 02 jan 2010, 16:57
Berichten: 7
goed!

nieuwe schijfjes zijn binnen...heb het geprobeerd...zoals het hoort...

maar het lukt nog steeds niet...dus ook met de nieuwe firmware lukt het niet....

ik heb de log aangezet onder het branden...en wat ik te zien krijg is 1 fout melding...

die zegt: Write speed miscompare! -wanted: 2,770 KB/s (2x) got: 5,540 KB/s (4x)

voor de rest blijft hij gewoon weer hangen en staat er bij time remaining: unknown!

Wie helpt mij! dit was schijfje 1 van de nieuwe 25 die ik weg kan gooien!

ik hoop dat het lukt...want anders ga ik gewoon naar de computer winkel en laat zo'n double layer brander inbouwen...kost me wel weer geld...maar deze blijkt het gewoon niet te doen:S

thnx alvast!

met vriendelijke groet,


sjorsje86


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: problemen met IMGBURN!
BerichtGeplaatst: 06 feb 2010, 11:46 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
---------
Ik heb dit ook een keer mee gemaakt en de oplossing bij mij was gewoon een nieuwe dual layer brander kopen(betaalde toen 40 euro) en had hem zelf ingebouwd stelt echt niks voor hoor.
nadat ik dat gedaan had kon ik zonder problemen branden.

Wat je ook nog is kan proberen is de write speed op automatic te zetten en gewoon een goedkoper schijfje te gebruiken om te testen of het lukt of niet.

ik wens je veel succes ;)


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 11 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009