WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 28 jun 2017, 08:09

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: PSP 3000 probleem spelen van NIEUWSTE spellen
BerichtGeplaatst: 11 nov 2009, 11:58 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 11 nov 2009, 11:53
Berichten: 1
Ik heb de psp3000 laten ombouwen bij jullie van de zomer. Mijn psp is toen geupdate naar 5.03 en heb daarop nu dat chicken met die plaatjes. Mijn CFW enabler Xenogears & Becus25 is versie 3.50. Ik kan heel veel spelletjes erop afspelen maar ik heb een nieuw spel gedownload en deze geprobeerd en dat deed het niet. Als ik het dan opstart (Bijvoorbeeld Fifa10) dan word mijn beeld donker blauw/zwart en daar blijft hij dan ook op staan. Ik moet hem dan zelf uitzetten anders kom ik niet verder. Waaraan kan dit liggen??? Het bestand van het spel was .cso maar dat zal geen verschil uitmaken i.v.m. bijna alle spellen dat bestand hebben die ik ook af kan spelen. Wat moet ik updaten of wat moet ik veranderen zodat de nieuwste spellen toch afgespeeld kunnen worden.

Wie kan mij helpen?? Alvast bedankt...


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: PSP 3000 probleem spelen van NIEUWSTE spellen
BerichtGeplaatst: 12 nov 2009, 18:55 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
jerk0o schreef:
Ik heb de psp3000 laten ombouwen bij jullie van de zomer. Mijn psp is toen geupdate naar 5.03 en heb daarop nu dat chicken met die plaatjes. Mijn CFW enabler Xenogears & Becus25 is versie 3.50. Ik kan heel veel spelletjes erop afspelen maar ik heb een nieuw spel gedownload en deze geprobeerd en dat deed het niet. Als ik het dan opstart (Bijvoorbeeld Fifa10) dan word mijn beeld donker blauw/zwart en daar blijft hij dan ook op staan. Ik moet hem dan zelf uitzetten anders kom ik niet verder. Waaraan kan dit liggen??? Het bestand van het spel was .cso maar dat zal geen verschil uitmaken i.v.m. bijna alle spellen dat bestand hebben die ik ook af kan spelen. Wat moet ik updaten of wat moet ik veranderen zodat de nieuwste spellen toch afgespeeld kunnen worden.

Wie kan mij helpen?? Alvast bedankt...


Goeiedag,

Als u langskomt kunnen we een update voor u installeren.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009