WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 21 jul 2018, 16:52

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: R4i gold kaart werkt niet meer :o(
BerichtGeplaatst: 26 mei 2012, 19:46 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 26 mei 2012, 19:35
Berichten: 2
Afgelopen woensdag deze kaart bij Dynamodz in de winkel gekocht. Donderdag spellen erop gezet, dit heeft het een half uur gedaan. Sindsdien wordt er bij na kiezen van de kaart in het menu van de DS een fout weergegeven. Dat wil zeggen: een blanco scherm met daarin de afbeelding van een SD card met daarin het woord ERROR. Als ik in dezelfde R4i card een andere micro SD kaart met met spelletjes erin doe, dan verschijnt het zelfde symbool in het blanco scherm met daarin het woord MENU. Beide micro SD kaarten doen het wel met een andere R4i kaart, de "defecte" R4i kaart doet het ook niet in een andere DS.

Wat kan ik hier aan doen? Alvast bedankt voor je hulp!


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: R4i gold kaart werkt niet meer :o(
BerichtGeplaatst: 29 mei 2012, 22:13 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Xander schreef:
Afgelopen woensdag deze kaart bij Dynamodz in de winkel gekocht. Donderdag spellen erop gezet, dit heeft het een half uur gedaan. Sindsdien wordt er bij na kiezen van de kaart in het menu van de DS een fout weergegeven. Dat wil zeggen: een blanco scherm met daarin de afbeelding van een SD card met daarin het woord ERROR. Als ik in dezelfde R4i card een andere micro SD kaart met met spelletjes erin doe, dan verschijnt het zelfde symbool in het blanco scherm met daarin het woord MENU. Beide micro SD kaarten doen het wel met een andere R4i kaart, de "defecte" R4i kaart doet het ook niet in een andere DS.

Wat kan ik hier aan doen? Alvast bedankt voor je hulp!


Ik denk dat tijdens het plaatsen van spellen er per ongeluk een deel van het besturings-software is gewist of vervangen.
Software opnieuw erop plaatsen zal dit oplossen. Hoe dit moet vind u ook terug in onze forum.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: R4i gold kaart werkt niet meer :o(
BerichtGeplaatst: 30 mei 2012, 10:28 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 26 mei 2012, 19:35
Berichten: 2
---------
Sorry voor mijn late antwoord, maar ik was niet in de gelegenheid eerder te reageren. Inmiddels had ik deze oplossing zelf ook al toegepast en nu werkt alles weer naar behoren.

Dus bedankt voor je reactie, het was inderdaad een goede oplossing.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009