WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 20 okt 2014, 14:00

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 17 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: R4i Gold werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 08 jan 2011, 19:02 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 08 jan 2011, 18:48
Berichten: 9
Hallo,

Ik heb een poos geleden een R4i gold kaartje bij jullie gekocht, en deze werkt niet meer nadat de DSi geupdate is. Is deze nog te redden?
Het is een geel kaartje met zwarte sticker met daarop een groen sterretje waarin V1.4 staat
De website die erop staat is .

Ik heb al e.e.a geprobeerd, maar tot nu toe nog zonder succes.

Groeten, JW


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: R4i Gold werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 12 jan 2011, 11:09 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
Probeer de nieuwste firmware van hun software uit, werkt dat niet dan is het kaartje niet meer te redden.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: R4i Gold werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 21 jan 2011, 16:57 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
J. Wijma schreef:
Hallo,

Ik heb een poos geleden een R4i gold kaartje bij jullie gekocht, en deze werkt niet meer nadat de DSi geupdate is. Is deze nog te redden?
Het is een geel kaartje met zwarte sticker met daarop een groen sterretje waarin V1.4 staat
De website die erop staat is .

Ik heb al e.e.a geprobeerd, maar tot nu toe nog zonder succes.

Groeten, JW



Als de DSi firmware 1.4.1 heeft en op de kaart in het sterretje 1.4 staat dan zal deze het niet meer op die DSi doen.
De kaart zal wel gewoon werken op een DS Lite of DSi met firmware 1.4 of lager.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: R4i Gold werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 12 feb 2011, 14:53 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 08 jan 2011, 18:48
Berichten: 9
Onze DSi heeft versie 1.4.1E. Is er een flashkaartje wat nog wel op deze DSi werkt?
Welke adviseer je?

Groeten, JW


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: R4i Gold werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 13 feb 2011, 21:20 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 feb 2011, 20:29
Berichten: 1
Hallo, ik heb hetzelfde probleem. Na het updaten van de ndsi naar versie 1.4.1 heb ik de flashkaart ook moeten upgraden. Het updaten van de ndsi naar 1.4.1 was voor mij een bewuste keuze. Ik heb hier lang mee gewacht omdat ik wist dat hiervoor nog geen firmware upgrade voor de R4i gold bestond. Tot eind 2010 eindelijk deze firmware wel kwam. Toen besloot ik de update van de ndsi naar 1.4.1 wel te doen. Ik weet ook dat je de upgrade van de flashkaart alleen kunt doen op een ndsi met versie lager dan 1.4.1 of op bijv. een nds lite Alles geprobeerd maar het lukt me niet. Nu heb ik ergens gelezen dat de gele R4i gold kaarten (licht geel/beige casing) die ik ook heb niet origineel is. Zwart zou wel origineel zijn. Op de gele kun je blijkbaar niet een upgrade van de firmware naar 1.4.1 doen. Ik heb in nov 2009 bij Dynamodz deze r4i Gold flashkaart met 4 gig micro sd en de ndsi zelf aangeschaft. Alles werkte perfect toen maar nu ben ik na de update van de ndsi niet zo blij meer. Ik verwacht toch eigenlijk dat ik een goede flash kaart heb gekregen die upgrades moet aankunnen. Ik mag toch hopen dat ik toen een goede originele heb ontvangen.

Beste Ozkan, weet jij wat ik moet doen. Kun jij bevestigen of gele inderdaad niet origineel zijn? Hoe kan ik dit oplossen? Zijn er nu ook al R4i gold kaarten (of andere kaarten) die standaard de firmware 1.4.1 bevatten waardoor mijn ndsi weer kan werken als eerst.

Laat aub weten wat de mogelijkheden zijn.

alvast bedankt. Groeten P. Willems


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: R4i Gold werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 16 feb 2011, 13:26 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
Er is maar 1 originele R4 kaart namelijk , dit team is er al heel lang mee gestopt.
De R4 kaarten die na deze periode zijn uitgebracht zijn van allemaal andere fabrikanten.

Voor zover ik weet is uw flashkaart NIET te updaten naar 1.4.1, de R4igold Deluxe versie daarin tegen WEL.

De beste 2 flashkaarten op het moment die ook werken op 1.4.1E zijn Acekard 2i en de M3i Zero.

Ik hoop dat ik jullie genoeg heb kunnen informeren, zo niet kun je altijd nog even contact met ons opnemen. :D


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: R4i Gold werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 21 feb 2011, 22:27 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 08 jan 2011, 18:48
Berichten: 9
Hallo Ozkan,

Toevallig logeert mijn neefje bij ons, en hij heeft een DSi XL (met versie 1.4E) Hierbij heeft hij een M3i zero flashkaartje. Ik heb voor hem de nieuwste firmware erop gezet, omdat sommige spellen niet werkten. Dit is wel gelukt. Toen ik het kaartje in onze DSi met versie 1.4.1E probeerde, werkt deze daarop toch niet. Volgens jou zou dit kaartje toch moeten werken?

Groeten,


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: R4i Gold werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 23 feb 2011, 11:13 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
Heb je ook de nieuwste F_Core.dat erop geflashed?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: R4i Gold werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 23 feb 2011, 20:20 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 08 jan 2011, 18:48
Berichten: 9
Hallo Ozkan,

Waarschijnlijk heb ik F_Core.dat er dan niet op geflashed. Ik ben ook niet echt een computergenie :ugeek: , en was al trots op mezelf dat het met de firmware was gelukt. :)

Maar bedoel je dus dat als ik een M3i zero kaartje inclusief software bij jullie zou bestellen deze toch gewoon zou moeten werken?

Groeten,

J.W.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: R4i Gold werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 26 feb 2011, 11:08 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
---------
Als je een m3i zero bij ons besteld inclusief software installatie dan zou hij het gewoon moeten doen op fw 1.4.1.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 17 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009