WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 24 mei 2019, 04:05

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: wasabi werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 12 apr 2012, 21:12 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 12 apr 2012, 21:01
Berichten: 2
Hallo,

Mijn wasabi deed het tot voor kort prima. Opeens las hij de harde schijf niet meer. Ik heb inmiddels alle firmware versies die er zijn geprobeerd maar krijg eerst het bekende blauwe ledje, maar dan een rood wit knipperend ledje. Ik heb de xbox al terug omgebouwd naar het origineel, een update gedraaid via x box live, en heb nu dashboard 2.0.14719.0. Vervolgens terug omgebouwd met wasabi er aan maar helaas. Ik kan geen nieuwe firmware meer installeren, blijf een rood wit knipperend lampje zien, ook als ik hem in emulatie zet. Hij ziet dan ook de harde schijf niet. Ik heb al een nieuwe harde schijf er aan gehangen (esata) maar ook zonder resultaat. Ik ben een beetje uit probeer opties geraakt, ik weet nu niet of het aan de xbox of de wasabi ligt.
Ik heb als laatste firmware versie 1.2 geprobeerd, die zou moeten werken bij mijn dashboard versie maar helaas krijg ik weer het rood wit knipperend ledje. Heeft er iemand een idee wat het probleem is of een tip wat ik kan proberen :?:

Alvast bedankt,
Ruben


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: wasabi werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 14 apr 2012, 09:55 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Helaas zegt dit me niets, lijkt erop dat de firmware van de Wasabi corrupt is en/of de HDD niet herkent wordt.
Als u zeker weet dat de HDD wel in orde is kan het aan de Wasabi360 liggen.

Is deze door ons ingebouwd? Zoja, dan kunt u een afspraak maken om deze in je garantie te laten nakijken.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: wasabi werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 26 apr 2012, 07:34 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 12 apr 2012, 21:01
Berichten: 2
De wasabi had het inderdaad begeven. Ik had een eerste generatie wasabi, herkenbaar aan een groene printplaat. Ik heb inmiddels begrepen dat hier meer problemen mee zijn geweest. Vrijdag heb ik de wasabi opgestuurd naar wasabi360, en ik moet zeggen prima service, ik had woensdag al een nieuwe generatie wasabi in huis, herkenbaar aan een zwarte printplaat. Ik heb hem meteen ingebouwd en hij doet het perfect.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: wasabi werkt niet meer
BerichtGeplaatst: 28 apr 2012, 09:50 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
---------
Goed om te horen dat het allemaal is opgelost. :geek:


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009