WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 23 jan 2019, 19:01

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Western digitale 1tb wordt niet gezien
BerichtGeplaatst: 17 jun 2011, 14:18 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 16 jun 2011, 23:43
Berichten: 3
Waarom ziet mijn wode jukebox mijn WD 1tb hd niet? Ik heb de wii met jukebox vorige week bij jullie gekocht en de wirmeware update is 2.7C volgens mij de laatste.

Ik heb op de HD een map iso aangemaakt en daarin een map genaamd mariokart 2008 waarin de image staat.

Steeds als ik de HD probeer te vinden komt er op de tv gamecube te staan en als ik daar op begin druk dan krijg ik op de tv hetzelfde scherm als van de jukebox te staan maar het spel mario kart ziet die niet.

Wat doe ik verkeerd? De wd hd heeft een externe voeding.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Western digitale 1tb wordt niet gezien
BerichtGeplaatst: 17 jun 2011, 16:49 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
ochiba1 schreef:
Waarom ziet mijn wode jukebox mijn WD 1tb hd niet? Ik heb de wii met jukebox vorige week bij jullie gekocht en de wirmeware update is 2.7C volgens mij de laatste.

Ik heb op de HD een map iso aangemaakt en daarin een map genaamd mariokart 2008 waarin de image staat.

Steeds als ik de HD probeer te vinden komt er op de tv gamecube te staan en als ik daar op begin druk dan krijg ik op de tv hetzelfde scherm als van de jukebox te staan maar het spel mario kart ziet die niet.

Wat doe ik verkeerd? De wd hd heeft een externe voeding.


Er gaan een aantal zaken mis bij u,
1. In de root (dus in het begin) van uw HDD moet u een mapje ''iso'' maken, dit heeft u netjes gedaan. In deze map moet u de ''iso'' bestanden plaatsen.
Dus niet weer mapjes met daarin pas de ''iso''.
2. Als u op de tv de Gamecube disc ziet dan betekend dit dat u de interne ''config iso'' start, deze is bedoelt om de menu van wode op de TV weer te geven en is alleen te bedienen m.b.v. een gamecube controller.

Wat u wel moet doen als u de ''iso'' op de juiste manier op de HDD heeft gezet is de wii aanzetten, HDD aansluiten, wachten tot de WODE de HDD heeft gedetecteerd, dit ziet u door naar de getallen bij ''select game'' te kijken. Als er 1/1 staat ziet ie uw HDD nog niet, zodra deze verandert kunt u uw HDD kiezen en een ''iso'' die erin zit.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Western digitale 1tb wordt niet gezien
BerichtGeplaatst: 18 jun 2011, 10:39 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 16 jun 2011, 23:43
Berichten: 3
Thx voor de snelle reactie.

Ik heb op mijn WD 1tb HDD de iso map staan en daarin nu alleen 3 spelletjes (iso/image files).

Wel staan er nog andere mappen op de HDD maar dit moet toch geen probleem zijn?

Zoals je uitlegde heb ik de Wii gestart daarna de HDD ingepluged en gewacht. Ik zie op de Wode niets gebeuren de games blijven op 1/1 staan tevens gaat het lampje van de HDD ook niet branden. Ik heb zelf geen andere HDD of een grote USB stick om te kunnen checken of het met iets anders wel werkt.

Komt dit probleem door de HDD of ligt het aan instellingen?

Alvast bedankt voor het antwoord.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Western digitale 1tb wordt niet gezien
BerichtGeplaatst: 18 jun 2011, 10:45 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
ochiba1 schreef:
Thx voor de snelle reactie.

Ik heb op mijn WD 1tb HDD de iso map staan en daarin nu alleen 3 spelletjes (iso/image files).

Wel staan er nog andere mappen op de HDD maar dit moet toch geen probleem zijn?

Zoals je uitlegde heb ik de Wii gestart daarna de HDD ingepluged en gewacht. Ik zie op de Wode niets gebeuren de games blijven op 1/1 staan tevens gaat het lampje van de HDD ook niet branden. Ik heb zelf geen andere HDD of een grote USB stick om te kunnen checken of het met iets anders wel werkt.

Komt dit probleem door de HDD of ligt het aan instellingen?

Alvast bedankt voor het antwoord.


hmm das appart.
Hij ziet de HDD dus niet?
Het duurt meestal 5 tot 15 seconden tot ie de HDD herkent.
Misschien kunt u voor de zekerheid een keer langskomen met uw Wii+wode en uw HDD.
Dan kunnen we het uitgebreid bij ons controlleren.
Vergeet niet uw bonnetje mee te nemen!


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Western digitale 1tb wordt niet gezien
BerichtGeplaatst: 18 jun 2011, 17:42 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 16 jun 2011, 23:43
Berichten: 3
Ik ga nog even kijken of ik een andere HDD kan lenen en aansluiten en anders kom ik komende week langs. Ik heb alleen geen bonnetje ontvangen bij de geleverde goederen. Wel heb ik de bestel email nog. Geld dit ook als nota?

mvg

ochiba1


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Western digitale 1tb wordt niet gezien
BerichtGeplaatst: 23 jun 2011, 15:57 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
Uw orderbevestiging kunt u ook meenemen, ben benieuwd hoe het afloopt.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009