WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 28 jun 2017, 11:36

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Wii-games uitpakken lukt niet, altijd foutmelding
BerichtGeplaatst: 14 aug 2010, 15:37 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 14 aug 2010, 15:32
Berichten: 1
Ik probeer nu al een hele tijd om wii games uit te pakken, nadat ik ze verbeterd heb met quickpar. Je zou toch zeggen dat dat goed moet gaan. Wel, soms wel, maar meestal niet. Bijna bij ieder spel wat ik uit wil pakken geeft ie halverwege allerlei fouten aan en pakt daarna dus in feite het bestand niet meer uit. Hoe kan dit? Kan iemand mij helpen met een antwoord hierop?

bij voorbaat dank,

Angelique.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Wii-games uitpakken lukt niet, altijd foutmelding
BerichtGeplaatst: 18 aug 2010, 09:56 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
Je moet als eerste het winrar bestand uitpakken, dan zal je 1 bestand over houden en dat is een iso bestand die moet daarna gebrand worden op een DVD.
Ik denk dat u ook probeert het .iso bestand uit te pakken met winrar wat niet kan.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Wii-games uitpakken lukt niet, altijd foutmelding
BerichtGeplaatst: 21 aug 2010, 02:03 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
Sliekie38Ehv schreef:
Ik probeer nu al een hele tijd om wii games uit te pakken, nadat ik ze verbeterd heb met quickpar. Je zou toch zeggen dat dat goed moet gaan. Wel, soms wel, maar meestal niet. Bijna bij ieder spel wat ik uit wil pakken geeft ie halverwege allerlei fouten aan en pakt daarna dus in feite het bestand niet meer uit. Hoe kan dit? Kan iemand mij helpen met een antwoord hierop?

bij voorbaat dank,

Angelique.


Om met quickpar te repareren moet je natuurlijk wel de PAR-bestanden hebben !!!
anders kan quickpar niets repareren en gaat uitpakken ook niet lukken.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009