WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 28 jun 2017, 07:58

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: WII is omgebouwt maar speelt geen gebrande spellen af
BerichtGeplaatst: 21 dec 2008, 12:03 
Offline
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 21 dec 2008, 11:58
Berichten: 5
Woonplaats: Veendam
Hallo,

Ik heb mijn wii omgebouwt met een wiikey v2.
Ik heb software versie 3.4E erop staan, dit is gewoon de orginele geupdate van "wii".
Als ik philips afspeel dvd+R dan doen somige spellen het wel van de gamecube, maar als ik samsung doe of een andere krijg ik gewoon zwart beeld, en als ik de europa update van wiikey.cn doe dan krijg ik een error dat ik de disc moet verwijderen en het systeem opnieuw moet opstarten....
Overigens doen alle orginele spellen het wel!
ook krijg ik gewoon het plaatje van needforspeed undercover te zien als ik hem erin doe.
Maar dan druk ik op beginnen en dan word het beeld gewoon zwart.
de spellen en update's zijn met imgburn 4x gebrand, iemand enig idee(of de moddy) :P

graag ff reactie


, Maurice


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: WII is omgebouwt maar speelt geen gebrande spellen af
BerichtGeplaatst: 21 dec 2008, 14:39 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Alleen 1:1 backups branden, geen aangepaste backups waarbij er gescrubbed of gepatched is.
branden op Verbatim DVD-R. Voor derest is alles goed.

Veel succes.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: WII is omgebouwt maar speelt geen gebrande spellen af
BerichtGeplaatst: 22 dec 2008, 11:31 
Offline
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 21 dec 2008, 11:58
Berichten: 5
Woonplaats: Veendam
wow rustig aan:P dat gaat me te snel \":(\" alle wii spellen zijn 4,37 gb groot
ik hoe kan ik zien of een 1 op 1 backup is dan? en is d 1 manier om de spelle3n om te zetten? heb erg veel progs voor de wii zoals wad inst en brew inst en elf naar dol
en waar is homebrew voor de wii goed voor dan??

of is dr mischien een manier dat ik de spellen wel kan afspelen die ik nu ghebrand heb of........ kan ik ze nu gewoon weggooien?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: WII is omgebouwt maar speelt geen gebrande spellen af
BerichtGeplaatst: 22 dec 2008, 15:18 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Zolang je de spellen niet op Verbatim DVD-R brand met IMGburn op 4x kan ik je niet verder helpen. Dit is namelijk de basisregel.
Als je andere merken gaat gebruiken dan kan het makkelijk aan de merk liggen , kijk maar verder op het forum, dan zal je zien dat veel is opgelost door over te stappen naar Verbatim DVD-R.

Als je een backups zoekt op FTD dan staat er bijna altijd wel bij of deze gepatched is, gescrubbed is, als dat er niet bij staat dan is er dus niets mee gebeurd dan is het een 1:1 backup.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: WII is omgebouwt maar speelt geen gebrande spellen af
BerichtGeplaatst: 08 jan 2009, 15:29 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 07 jan 2009, 19:05
Berichten: 2
genruik wiu om je spellen te checken, je kunt hiermee ook converteren van ntfs of jap naar PAL en updates verwijderen. En verder inderdaad branden op verbatim dvd-r, ik brand altijd met imgburn.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: WII is omgebouwt maar speelt geen gebrande spellen af
BerichtGeplaatst: 10 jan 2009, 02:44 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
Ilogic schreef:
genruik wiu om je spellen te checken, je kunt hiermee ook converteren van ntfs of jap naar PAL en updates verwijderen. En verder inderdaad branden op verbatim dvd-r, ik brand altijd met imgburn.

Wiu is inderdaad handig om de iso te controleren voordat je deze gaat branden... MAAR... als je deze weer via WIU van regio gaat veranderen, dan patch je \'m weer , ook als je updates verwijdert. Zodra je met de ISO gaat knoeien dan bestaat de kans dat deze niet werkt op de nieuwere systeemsoftware van Nintendo. Daarom raad ik altijd aan 1:1 backups te branden.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009