WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 23 jan 2019, 19:40

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: WII omgebouwd(Wode Juxebox), hoe gedownloade spellen spelen
BerichtGeplaatst: 05 jan 2012, 22:22 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 05 jan 2012, 19:49
Berichten: 1
Hallo,

Ik ben echt totaal niet bekend met downloaden, computers of wat dan ook, maar heb onlangs de WII omlaten bouwen met de Wode Juxebox. Nu heb ik al onze spellen via de Wode Juxebox "geript" en deze staan nu op mijn harde schijf die ik heb gekoppeld aan de Wode Juxebox. Dit is dus goed gedaan. Maar..........., nu is het me ook gelukt om een aantal nieuwe spellen te downloaden op het internet (PAL) en deze staan op mijn harde schijf. Hoe kan ik deze nu gaan spelen. Ze staan niet in mijn lijst. Moet ik ze dan eerst op een dvd branden en vervolgens ook "rippen" of zou ik ze rechtstreeks vanaf mijn harde schijf moeten kunnen gaan spelen. Maar hoe doe ik dit dan???

Groet,
Wilma


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: WII omgebouwd(Wode Juxebox), hoe gedownloade spellen spelen
BerichtGeplaatst: 05 jan 2012, 22:33 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
wirowiro schreef:
Hallo,

Ik ben echt totaal niet bekend met downloaden, computers of wat dan ook, maar heb onlangs de WII omlaten bouwen met de Wode Juxebox. Nu heb ik al onze spellen via de Wode Juxebox "geript" en deze staan nu op mijn harde schijf die ik heb gekoppeld aan de Wode Juxebox. Dit is dus goed gedaan. Maar..........., nu is het me ook gelukt om een aantal nieuwe spellen te downloaden op het internet (PAL) en deze staan op mijn harde schijf. Hoe kan ik deze nu gaan spelen. Ze staan niet in mijn lijst. Moet ik ze dan eerst op een dvd branden en vervolgens ook "rippen" of zou ik ze rechtstreeks vanaf mijn harde schijf moeten kunnen gaan spelen. Maar hoe doe ik dit dan???

Groet,
Wilma


De ISO bestanden moet u in het mapje ''iso'' op uw externe HDD kopieren. Daarna zie u ze wel in het lijstje.
Als het goed is, moet dit ook uitgelegd zijn na de ombouw, als dit bij ons was gebeurd.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009