WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 24 mei 2019, 04:06

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Wode Juke Box ziet de harde schijf niet.
BerichtGeplaatst: 12 dec 2011, 16:47 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 12 dec 2011, 16:36
Berichten: 2
Hallo,

Vorige week een omgebouwde Wii met wode jukebox modchip en harde schijf (Samsung M2 Portable zonder externe voeding). Nu heb ik de harde schijf geformateerd (NTFS) en een mapje gemaakt genaamd ISO en daar de spellen ingestopt. Nu geeft de Wode Jukebox aan dat er geen spellen zijn. Hij geeft 1/1 aan.
Kan iemand mij helpen? Wat heb ik verkeerd gedaan? Ik heb wel de gebruiksaanwijzing gelezen maar kom er niet uit.
Ik heb eerst de Harde schijf(!TB) aan de wode juke box en toen de power knop van de Wii aangezet. Misschien moet ik eerst de Wii aanzetten en dan de harde schijf op de wode jukebox aansluiten via de USB aansluiting op de Wode jukebox.
Alvast bedankt voor de reacties. Groeten van Dennis


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Wode Juke Box ziet de harde schijf niet.
BerichtGeplaatst: 12 dec 2011, 23:35 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Dennis1971 schreef:
Hallo,

Vorige week een omgebouwde Wii met wode jukebox modchip en harde schijf (Samsung M2 Portable zonder externe voeding). Nu heb ik de harde schijf geformateerd (NTFS) en een mapje gemaakt genaamd ISO en daar de spellen ingestopt. Nu geeft de Wode Jukebox aan dat er geen spellen zijn. Hij geeft 1/1 aan.
Kan iemand mij helpen? Wat heb ik verkeerd gedaan? Ik heb wel de gebruiksaanwijzing gelezen maar kom er niet uit.
Ik heb eerst de Harde schijf(!TB) aan de wode juke box en toen de power knop van de Wii aangezet. Misschien moet ik eerst de Wii aanzetten en dan de harde schijf op de wode jukebox aansluiten via de USB aansluiting op de Wode jukebox.
Alvast bedankt voor de reacties. Groeten van Dennis


De HDD is dus aangesloten op de USB-aansluiting die op de standaard van de WODE JUKEBOX zit?
1/1 staat er volgens mij al zonder dat er iets is aangesloten, dus deze moet op zijn minst veranderen als ie de HDD detecteerd.
geef hem wel minimaal 30 seconden om de HDD te detecteren.
Ik neem aan dat de HDD wel op de PC werkt aangezien er al backups op staan?

Hoort u de HDD normaal opstarten als ie met de WODE verbonden is? (hij mag geen tikkend geluid maken)


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Wode Juke Box ziet de harde schijf niet.
BerichtGeplaatst: 16 dec 2011, 22:35 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 12 dec 2011, 16:36
Berichten: 2
---------
Hoi Devian,

Super bedankt voor je reactie. Het is door jou advies helemaal goed gekomen.
Kids zijn er super blij mee.
Fijn weekend, Groet van Dennis


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009