WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 25 jun 2017, 08:11

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Wode Jukebox
BerichtGeplaatst: 23 feb 2012, 16:40 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 23 feb 2012, 16:32
Berichten: 4
Wij hebben een wode Jukebox. Nou heb ik geregeld dat ik als ik een spelletje download en hem dan wil spelen dat ik heb wel in het keuzemenu krijg maar zodra ik op beginnen klik wordt het scherm zwart. Ik dacht altijd, dat ligt aan het spel.
Maar nou kreeg mijn zoon laatst een origineel spel van Megamind en het zelfde geval. Op beginnen klikken en zwart scherm.
Dat verwacht je niet als je een origineel spel koopt.
Iemand enig idee waar dit aan kan liggen?

een hopeloze moeder. :oops:


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Wode Jukebox
BerichtGeplaatst: 23 feb 2012, 17:43 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Wild Flower schreef:
Wij hebben een wode Jukebox. Nou heb ik geregeld dat ik als ik een spelletje download en hem dan wil spelen dat ik heb wel in het keuzemenu krijg maar zodra ik op beginnen klik wordt het scherm zwart. Ik dacht altijd, dat ligt aan het spel.
Maar nou kreeg mijn zoon laatst een origineel spel van Megamind en het zelfde geval. Op beginnen klikken en zwart scherm.
Dat verwacht je niet als je een origineel spel koopt.
Iemand enig idee waar dit aan kan liggen?

een hopeloze moeder. :oops:


Vreemd, door wie is de WODE JUKEBOX geinstalleerd?
Ik denk dat UPDATEBLOCKER aan staan, en deze mag uit zodat updates wel geaccepteerd kunnen worden.
Sommige spellen draaien niet als de update niet uitgevoerd is.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Wode Jukebox
BerichtGeplaatst: 23 feb 2012, 17:54 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 23 feb 2012, 16:32
Berichten: 4
Devian schreef:
Wild Flower schreef:
Wij hebben een wode Jukebox. Nou heb ik geregeld dat ik als ik een spelletje download en hem dan wil spelen dat ik heb wel in het keuzemenu krijg maar zodra ik op beginnen klik wordt het scherm zwart. Ik dacht altijd, dat ligt aan het spel.
Maar nou kreeg mijn zoon laatst een origineel spel van Megamind en het zelfde geval. Op beginnen klikken en zwart scherm.
Dat verwacht je niet als je een origineel spel koopt.
Iemand enig idee waar dit aan kan liggen?

een hopeloze moeder. :oops:


Vreemd, door wie is de WODE JUKEBOX geinstalleerd?
Ik denk dat UPDATEBLOCKER aan staan, en deze mag uit zodat updates wel geaccepteerd kunnen worden.
Sommige spellen draaien niet als de update niet uitgevoerd is.



Dat weet ik juist niet meer. Een bedrijf in coevorden volgens mij.
Maar is het niet zo dat we eens de software moeten updaten ofzo.
Ben ook maar een leek op dat gebied.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Wode Jukebox
BerichtGeplaatst: 24 feb 2012, 14:17 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Ik denk inderdaad dat de software van de Wii zelf geupdate moet worden maar kan niets 100% bevestigen aangezien wij hem niet geinstalleerd hebben.
Heeft u geen contact gezocht met de installateur, die zal wel weten hoe en wat.

Anders zelf maar ff de ''settings'' van de WODE nalopen, kijken of updateblocker ergens aan staat.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Wode Jukebox
BerichtGeplaatst: 24 feb 2012, 14:58 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 23 feb 2012, 16:32
Berichten: 4
Devian schreef:
Ik denk inderdaad dat de software van de Wii zelf geupdate moet worden maar kan niets 100% bevestigen aangezien wij hem niet geinstalleerd hebben.
Heeft u geen contact gezocht met de installateur, die zal wel weten hoe en wat.

Anders zelf maar ff de ''settings'' van de WODE nalopen, kijken of updateblocker ergens aan staat.




Kunt mij ook vertellen waar ik die updateblocker kan vinden?

mvg,


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Wode Jukebox
BerichtGeplaatst: 25 feb 2012, 10:25 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
Op de wodejukebox heb je een optie met de naam Settings/Instellingen.
Deze optie kies je en dan zou hij er tussen moeten staan.
Gewoon even dat lijstje afgaan dan zou je het moeten vinden.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Wode Jukebox
BerichtGeplaatst: 25 feb 2012, 13:07 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 23 feb 2012, 16:32
Berichten: 4
Ozkan schreef:
Op de wodejukebox heb je een optie met de naam Settings/Instellingen.
Deze optie kies je en dan zou hij er tussen moeten staan.
Gewoon even dat lijstje afgaan dan zou je het moeten vinden.



Nou ik kan het zo niet vinden maar heb inmiddels de factuur teruggevonden.
Heb het bedrijf in gemaild dus hopelijk dat die mij verder kunnen helpen.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Wode Jukebox
BerichtGeplaatst: 28 feb 2012, 14:11 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
Wild Flower schreef:
Ozkan schreef:
Op de wodejukebox heb je een optie met de naam Settings/Instellingen.
Deze optie kies je en dan zou hij er tussen moeten staan.
Gewoon even dat lijstje afgaan dan zou je het moeten vinden.



Nou ik kan het zo niet vinden maar heb inmiddels de factuur teruggevonden.
Heb het bedrijf in gemaild dus hopelijk dat die mij verder kunnen helpen.


Veel succes, als u er niet uitkomt dan kunt u altijd bij ons in de winkel langskomen, onderzoekskosten zijn 15 Euro.


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009