WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 23 jan 2019, 19:00

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Wode werkt maar hoe de USB HD indelen
BerichtGeplaatst: 18 aug 2010, 11:29 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 18 aug 2010, 11:13
Berichten: 1
De Wode werkt maar hoe nu verder.
Ik heb een USB HD die geformatteerd is met WBFSmanager.
Vervolgens ook de spellen op de USB HD gezet met WBFSmanager (van ISO naar WBFS).\
Als ik de USB HD aansluit op de Wode krijg ik geen enkel spel te zien.
Misschien komt dit doordat de spellen zo op de HD staan en niet in de map "ISO".
Kan er een map aangemaakt worden? Zo ja, hoe.

Als er geen map aangemaakt kan worden dan moet ik waarschijnlijk opnieuw beginnen.
Als ik dan een USB HD formatteer naar FAT32 kan ik er dan nog spellen opzetten die net zoals met WBFSmanager verkleind zijn of kan ik er dan alleen ISO's op kwijt?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Wode werkt maar hoe de USB HD indelen
BerichtGeplaatst: 21 aug 2010, 02:01 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
---------
japijo schreef:
De Wode werkt maar hoe nu verder.
Ik heb een USB HD die geformatteerd is met WBFSmanager.
Vervolgens ook de spellen op de USB HD gezet met WBFSmanager (van ISO naar WBFS).\
Als ik de USB HD aansluit op de Wode krijg ik geen enkel spel te zien.
Misschien komt dit doordat de spellen zo op de HD staan en niet in de map "ISO".
Kan er een map aangemaakt worden? Zo ja, hoe.

Als er geen map aangemaakt kan worden dan moet ik waarschijnlijk opnieuw beginnen.
Als ik dan een USB HD formatteer naar FAT32 kan ik er dan nog spellen opzetten die net zoals met WBFSmanager verkleind zijn of kan ik er dan alleen ISO's op kwijt?


hmmm... dit weet ik niet 100% zeker maar volgens mij kan de met WBFS-Manager een map aanmaken die je dan ''iso'' noemt.
Heb je al een usb stick geprobeerd met een mapje ''iso'' en een backup in dat mapje, als dat werkt weet je tenminste dat het een gebruikersfout is?


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009