WWW.DYNAMODZ.COM - FORUM


Welkom bij de Dynamodz Forum, UW ombouwspecialist waar kwaliteit en service op de 1e plaats staan. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en antwoorden omtrent consoles.
Het is 20 sep 2017, 19:27

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 10 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Xkey firmware update instructies
BerichtGeplaatst: 30 dec 2011, 01:24 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Hieronder volgt een link naar de nieuwste firmware van de x360key.
LET OP: Deze firmware is vooral bedoelt voor de nieuwste dashboard 2.0.14699.0 of nieuwer (met deze FW update werken AP25 en XGD3 titels weer op deze Dashboard versie)

NOOIT UPDATEN als u nu geen problemen ondervindt!!!

Hier is een link naar alle update versies: -

BELANGRIJK:
Deze update bevat een nieuwe ''xkey.cfg'' bestand. Als u op dit moment gebruikt maakt van ISOMENU en deze functie wilt blijven gebruiken, dan moet dit opnieuw aangepast worden in de nieuwe ''xkey.cfg'' bestand alvorens u de update uitvoert. U kunt dit bestand openen en bewerken in ''Notepad''.
Om ISOMENU aan te zetten moet u simpel weg in ''Notepad'' de regel
MENUISO=N
veranderen naar:
MENUISO=Y

U kunt ook meteen de taal naar Nederlands veranderen door de regel met ''LANGUAGE'' te veranderen naar:
LANGUAGE=NED

Vergeet de aangepaste ''xkey.cfg'' niet op te slaan voordat u ''Notepad'' sluit!

Update procedure:
1. - Pak het ZIP bestandje uit en plaats de bestanden inclusief de nieuwe ''xkey.cfg'' in de ROOT van uw HDD (i.p.v. uw HDD kunt u ook een USB-Stick gebruiken).
2. - Sluit uw HDD aan op uw Xkey - REMOTE (zorg ervoor dat de Xbox 360 UIT staat)
3. - Doe de Xbox 360 aan (druk op de AAN/UIT knop)
4. - Na 10 seconden (als de HDD gedetecteerd is) gaat de Xkey zichzelf updaten en geeft dit dan ook aan op de REMOTE
5. - Als de REMOTE aangeeft dat de UPDATE VOLTOOID is en aangeeft dat de XBOX GERESET mag worden mag u de Xbox 360 uitzetten.
OPGELET: Als u de Xbox 360 uitzet terwijl de update nog bezig is dan BRICKT de Xkey.
6. - Verwijder de update bestanden van de ROOT van uw HDD.
7. Sluit de HDD weer aan op uw Xkey en de Xbox 360 zou weer normaal moeten opstarten. U kunt in de Menu van de REMOTE bevestigen dat de firmware geupdate is door naar het tabje ''OVER'' te gaan


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Xkey firmware update: versie 1.12
BerichtGeplaatst: 15 jan 2012, 13:37 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 09 dec 2011, 15:54
Berichten: 3
Hoi,

Hoelang duurt de update, bij mij is ie al een aantal uur aan de gang.
Melding op de remote staat. Update Bezig Wachten AUB.

Heb netjes de handleiding gevolgd.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Xkey firmware update: versie 1.12
BerichtGeplaatst: 15 jan 2012, 21:11 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
Maximillian schreef:
Hoi,

Hoelang duurt de update, bij mij is ie al een aantal uur aan de gang.
Melding op de remote staat. Update Bezig Wachten AUB.

Heb netjes de handleiding gevolgd.


Dat is vreemd, niet normaal.
Het duurt max 5 minuten.

Zal er binnenkort een filmpje van maken, dan wordt ook dit wat duidelijker.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Xkey firmware update: versie 1.12
BerichtGeplaatst: 16 jan 2012, 09:13 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 09 dec 2011, 15:54
Berichten: 3
Hoi Devian,

Krijg nu de melding error 64 als ik de XBOX360 opstart in emulatie modus (met de xbox360key).
Als ik de XBOX360 opstart in de passthrough modus dan start ie wel op.
Na wat zoeken op internet schijnen hier meer mensen last van te hebben.
Er is wel een oplossing, flashcard (microsd kaart) opnieuw formatteren instellen, alleen moet ik daarvoor de xbox360 weer open schroeven heb hier geen gereedschap voor. Kan ik bij je in de winkel ergens deze week langskomen om het te laten fixen.

Alvast Bedankt,


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Xkey firmware update: versie 1.12
BerichtGeplaatst: 16 jan 2012, 16:39 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
Maximillian schreef:
Hoi Devian,

Krijg nu de melding error 64 als ik de XBOX360 opstart in emulatie modus (met de xbox360key).
Als ik de XBOX360 opstart in de passthrough modus dan start ie wel op.
Na wat zoeken op internet schijnen hier meer mensen last van te hebben.
Er is wel een oplossing, flashcard (microsd kaart) opnieuw formatteren instellen, alleen moet ik daarvoor de xbox360 weer open schroeven heb hier geen gereedschap voor. Kan ik bij je in de winkel ergens deze week langskomen om het te laten fixen.

Alvast Bedankt,


Ik denk dat het beter is als je mijn collega in Zoetermeer even belt of een emailtje stuurt.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Xkey firmware update: versie 1.12
BerichtGeplaatst: 28 apr 2012, 09:54 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 28 apr 2012, 09:38
Berichten: 2
Hoi,

Een vraag.
Enige tijd geleden heb ik bij jullie een xbox met xkey gekocht.
Speelt geweldig alleen nu moet ik hem updaten met de nieuwere spellen.
Echter heb ik nog nooit de remote gebruikt en hier ook niet zo'n kabeltje voor.
Is het mogelijk te updaten zonder de remote?

Alvast bedankt!

Gr Kelly


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Xkey firmware update: versie 1.12
BerichtGeplaatst: 02 mei 2012, 09:41 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 jul 2008, 12:09
Berichten: 315
the-devill schreef:
Hoi,

Een vraag.
Enige tijd geleden heb ik bij jullie een xbox met xkey gekocht.
Speelt geweldig alleen nu moet ik hem updaten met de nieuwere spellen.
Echter heb ik nog nooit de remote gebruikt en hier ook niet zo'n kabeltje voor.
Is het mogelijk te updaten zonder de remote?

Alvast bedankt!

Gr Kelly


Voor zover ik weet moet de xkey geupdate worden via de Remote en dat kabeltje wat er bij hoort geven wij ook altijd mee aan de klant.
Als het je niet lukt kun je altijd nog een afspraak maken bij ons en dan kunnen wij de update voor je uitvoeren, hier zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Xkey firmware update: versie 1.12
BerichtGeplaatst: 05 mei 2012, 09:18 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 28 apr 2012, 09:38
Berichten: 2
Beste Ozkan,

Dat kabeltje heb ik er helaas niet bij mogen ontvangen.
Aangezien ik uit Tilburg kom kom ik niet zomaar even langs om te updaten.
Wat is de benaming van dat kabeltje?
Dan koop ik wel een kabeltje...


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Xkey firmware update: versie 1.12
BerichtGeplaatst: 11 mei 2012, 17:16 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker
 E-mail  WWW  Profiel

Geregistreerd op: 05 jun 2008, 23:13
Berichten: 1152
Woonplaats: Den Haag
the-devill schreef:
Beste Ozkan,

Dat kabeltje heb ik er helaas niet bij mogen ontvangen.
Aangezien ik uit Tilburg kom kom ik niet zomaar even langs om te updaten.
Wat is de benaming van dat kabeltje?
Dan koop ik wel een kabeltje...


Volgens mij een USB 2.0 A NAAR MICRO B KABEL
Zelfde kabel past in een Galaxy S


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Xkey firmware update: versie 1.12
BerichtGeplaatst: 13 mei 2012, 11:32 
Offline
 E-mail  Profiel

Geregistreerd op: 13 mei 2012, 00:09
Berichten: 1
---------
topi man bij mijn doet hij het echt top


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 10 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron

Creëer mijn gratis forum! · php-BB© · Internationalization Project · Meld misbruik · Gebruiksvoorwaarden/Privacybeleid
© Forums-Free.com 2009